Çerez Politikası

Siteyi herhangi bir şekilde kullanan tüm ziyaretçi ve üyeler bu sayfadaki şartlara uymayı kabul etmiş sayılacaktır. Şartları kabul etmiyorsanız lütfen siteyi kullanmayın. Bu metinde kullanılan “Kullanıcı” terimi, siteyi üye girişi yaparak veya yapmaksızın herhangi bir şekilde kullanan her türlü gerçek ve tüzel kişiyi ifade etmektedir.

Bu sayfada yer alan kullanım şartları, değişikliklerin yine bu sayfada açıkça belirtilmesi şartıyla tarafımızdan herhangi bir anda tek taraflı olarak değiştirilebilir. Kullanıcılar bu sayfada yayınlanan şartları kayıtsız şartsız kabul etmiş sayılacaktır.

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve ilgili uluslararası mevzuat kapsamında hukuki koruma altındadır. Site içeriğinin izinsiz olarak topluca indirilmesi, kaydedilmesi, çoğaltılması, işlenmesi ve yayınlanması, ve bunlara teşebbüs edilmesi yasaktır. Bu gibi faaliyetlerde bulunduğunu tespit ettiği Kullanıcılar aleyhine yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.

Bilgi Toplama ve Kullanımı:

Hizmetlerin daha iyi hale getirilebilmesi ve geliştirilebilmesi için toplanmış olan bilgiler analiz edilebilir ve raporlanabilir.

Bilgi Paylaşımı ve İfşa Edilmesi Eğer bilgi taşınması söz konusu olursa kullanıcılar bu durumdan önceden haberdar edilir.

Gizlilik ve Güvenlik

Kullanıcılara ait olan bilgiler sizlerin güvenliği için sitemiz çalışanlarına da kısıtlanmış durumdadır ve sadece ürün ve hizmetle ilgili kullanıcı bilgileri gerekli olduğu durumlarda gerekli kısımlara yetkili personelin erişimi mümkün kılınır.